Opentafel en Repaircafé weer van start

De ruimere corona regels maken het mogelijk om de deuren van de Opentafel en van het Repaircafé weer open te zetten. Wel  zal de indeling van de ruimten zodanig zijn dat deelnemers de gewenste afstand van elkaar kunnen houden. 

Open tafel woensdagavond 

6 oktober 17.30 uur.

Dorpsbewoners kunnen weer aanschuiven, dit keer in de grote zaal. Dorpshuis Yn’e Mande zorgt voor een heerlijke maaltijd. Voor maandagavond 4 oktober kan ieder zich telefonisch aanmelden via 06-15657004. De kosten zijn € 10,– per persoon.  Lekker eten samen met gezellige dorpsgenoten, het kan weer op iedere eerste woensdag van de maand!

Repaircafé  Zaterdag 9 okt. van 09.00 – 11.30 uur 

Een team van zes dorpsgenoten nemen hun plaats weer in om kapotte spullen van Tytsjerkers te repareren. Maar ook met computervragen kunt u bij het Repaircafé terecht. Om meer onderlinge afstand te kunnen houden van elkaar zitten we dit keer in de barruimte.  Dus via de hoofdingang naar binnen. Het lukt niet altijd om iets wat kapot is weer  heel te maken, maar veelal wel.  Geef uw spullen een kans op een tweede leven. Meer informatie tel. 432467