dorpshuis

DOARPSHÛS YN’E MANDE

Het Doarpshûs is primair voor de verenigingen en inwoners van Tytsjerk.
Daarnaast zijn er beperkte mogelijkheden voor groepen van buiten het dorp, die op zoek zijn naar een geschikte accommodatie voor hun activiteiten.

De grote zaal heeft een goede geluidsinstallatie, een ringleiding en een sfeervolle verlichting. Ook is er een bar aanwezig en een podium behoort tot de mogelijkheden. Voor kleinere groepen zijn de kleine zaal en de barruimte heel geschikt.

De omgeving van het dorpshuis biedt vele mogelijkheden, zoals het Bos van Ypey, recreatiegebied de Groene Ster en dierenpark Aqua Zoo.

ZALEN

Doarpshûs ‘Yn ‘e Mande’ beschikt over een grote zaal, geschikt voor 100 tot 300 personen, een kleinere zaal voor 20 tot 50 personen en een grote barruimte geschikt voor 10 tot 40 personen. Aangrenzend aan de bar is een gezellige vergaderruimte.

Het gebouw is rookvrij.
—-

—-

Het doarpshûs is gehuisvest in een voormalige boerderij.
In de indeling en de inrichting is de oorspronkelijke bestemming van het
gebouw duidelijk herkenbaar.

Informatie voor bezoekers van Yn é Mande 

Wat moet je meenemen?

Om oponthoud te voorkomen vragen we je onderstaande zaken bij de hand te houden:

  • Je kaart
  • Je coronatoegangsbewijs (zie hieronder voor uitleg)
  • Een geldige ID

Uitleg coronatoegangsbewijs

Om zoveel mogelijk mensen van de voorstelling of in de horeca  te laten genieten werken wij met een coronatoegangsbewijs, waardoor de anderhalve meter komt te vervallen. Om binnen te komen is een geldige QR-code nodig. Die code kan aangemaakt worden via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen:

  • Een volledige vaccinatie (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin);
  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud (via testenvoortoegang.nl)
  • Een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud

Alle bewijzen dienen te worden getoond in combinatie met je ID kaart. Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid. Als er ondersteuning nodig is bij het aanvragen van het coronatoegangsbewijs kan er ook gebeld worden met de CoronaCheck-helpdesk via 0800 14 21.