Tytsjerk Web
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat soesto

31 oktober, 2021 @ 15:00 - 18:00

Culturele Commissie

Pier 21

Freark Smink had een diepe wens om nog één keer een voorstelling te schrijven en na drie jaar onderzoek, interviews en probeersels is het gelukt met Wat soesto!’ Hij heeft een indringend portret geschreven over een hedendaagse boer in een bijzondere familie gebaseerd op eigen ervaringen uit het verleden.

Onder de regie van Jos Thie speelt Freark Smink zelf de boer en Klaasje Postma zijn moeder. Na ‘De Emigrant’, ‘Feteranen’ en ‘It wie op in Simmerjûn’ is hiermee opnieuw een bijzondere voorstelling van Pier21 `Ik bin in boeresoan. Myn pake wie boer, myn heit wie boer en ik bin it. Dêr bin ik grutsk op. Niks mear, niks minder. Ik ha wolris lêzen dat je as bern je eigen âlders útsykje. As dat sa is, dan ha ik raar yn ’e war west. Myn mem is okee. Dy besiket altyd te skipperjen en hat in hekel oan rúzje.  Mei myn heit is dat oars,’ neffens Frans yn

`Wat soesto!’. Op  31 oktober 2021om 15:00 in Yn ‘e Mande in Tytsjerk. 
=> Wachtlijstplaats voor Kaarten € 19,50 p.p. te  reserveren bij: culturelecommissietytsjerk@outlook.com (eerst op een wachtlijst omdat we nu nog niet weten wat het maximaal aantal bezoekers mag zijn op 31 oktober)

Wat Soesto! 
met Freark Smink & Klaasje Postma

Gegevens

Datum:
31 oktober, 2021
Tijd:
15:00 - 18:00

Organisator

Culturele Commissie

Locatie

Yn’ e Mande