Tytsjerk Web
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopsessie MFC Tytsjerk

20 september @ 16:00 - 19:30

Graag nodigen wij u uit om op 20 september mee te kijken en mee te denken in het proces van het terreinontwerp en de omgeving. U krijgt de mogelijkheid om tijdens deze sessie actief deel te nemen in de te nemen keuzes op de diverse vlakken. Denk hierbij aan parkeren, speelterreinen, geluidseisen en verkeersveiligheid. Deze sessie betreft een inloop waarbij het doel is om in kleine groepjes zoveel mogelijk informatie op te halen.

Wij laten u graag een eerste voorlopig ontwerp van het terrein zien. Wij staan open voor uw ideeën en horen graag wat uw visie is ten aanzien van het terrein. De gemeente heeft een belangrijke rol gespeeld in het ontwerp van het terrein en zal daarom deze sessie leiden.

Waar staan we nu!
Nu het definitieve ontwerp van het gebouw gereed is, wordt het tijd om de uitvoerende partijen te selecteren. Op dit moment zijn we gestart met de Europese selectie van een aannemer en een installateur. De verwachting is dat deze partijen rond de kerst van 2022 bekend zijn. Daarna zal vrij snel gestart worden met de bouw van het nieuwe MFC, waarvoor nu een bouwtijd van circa 1 jaar bedacht is.

Ons doel is om begin november een volgende bijpraatsessie in te plannen waar een meer definitief ontwerp van het terrein wordt gepresenteerd. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
16:00 - 19:30
Evenement Categorie:
Site:
https://tytsjerk.nl/dorpsbelang/multi-functioneel-centrum-mfc-tytsjerk/

Organisator

Dorpsbelangen / Regiegroep
E-mail:
dorpsbelangtytsjerk@gmail.com

Locatie

Yn’ e Mande